Rolex Daytona horloges

2017年8月13日星期日

NEWS: Omega release Speedmaster Mark II ‘Rio 2016’ Olympic edition

Het stof is nauwelijks gevestigd op de Vuvuzelas en Caxirolas van het wereldkampioenschap, en al in Brazilië gaat het om hun volgende grote sportieve inzet: de Rio 2016 Olympische Spelen.
En de Olympische tijdschrift Olimpia's Omega leidt de speciale editie van de aankondiging van een knappe limited edition (van 2.016 stuks - uiteraard) Mark II Speedmaster.
Gewoonlijk vinden we dat deze editie een van de mooiste Olympische edities van de afgelopen jaren kan zijn. Maar doe ons niet voor ons - check de onderstaande competitie en besluit zelf.

Speedmaster II 'Rio 2016'

OMEGA_Speedmaster_Mark_II_ “Rio_2016” _2
De Omega Speedmaster Mark II 'Rio 2016' editie is een goed voorbeeld van een goed uitgevoerde limited edition
De al sexy, net (opnieuw) vrijgegeven Speedmaster Mark II krijgt een podiumwaardige facelift. De chronograaf subdials zijn gemarkeerd met goud, zilver en brons - een blik die we zagen op hun World Cup Speedmaster. In dit vastgelegde detail staat rustig: "Ik ben een olympische editie kijken" zonder te schreeuwen: "Ik ga een paar jaar uit de mode gaan!" We denken dat dit horloge verder bewijsmateriaal is dat smaakvolle biometrische horloges langzaam terugkomen , En Omega zijn momenteel voorbij de mainstream-curve. De radiaal geborstelde kussenslot van de Mark II heeft trouwens nooit beter gekeken.
Omega-Speedmaster-Rio-Live
Het ziet er ook goed uit op de pols.
Wij denken dat de Rio 2016 alle juiste noten raakt in termen van flexibiliteit en sexiness. De Australische retailprijs is $ 7.600.

Rolex horloges en Rolex Air King

没有评论:

发表评论