Rolex Daytona horloges

2016年1月20日星期三

Franck Muller past 'Gangnam Style' Horloge

Geschreven door Lindsey K. Cook
Franck Muller omarmt de excentrieke creativiteit van haar eigen merk in de schitterende presentatie van haar nieuwste aangepaste horloge voor de Koreaanse muzikale artiest PSY.
Als u nog niet gezien de "Oppa Gangnam Style" video van de Koreaanse kunstenaar PSY, dan bent u in de grote minderheid. In deze cultuur van gretige-video kijken internet liefhebbers, heeft een nummer boven de rest gestegen en bereikte de status van meest bekeken video. Aan het einde van november, "Oppa Gangnam Style" bereikte deze mijlpaal, en op 21 december 2012 maakte het internet geschiedenis door als eerste video te bereiken en te overtreffen een miljard keer bekeken. Voortzetting in zijn epische populariteit, het heeft nu 6,5 miljoen views per dag, 76,4 bekijk per seconde maken van zijn huidige totaal meer dan 1,5 miljard keer bekeken.
Nu is deze wereldwijd bekendheid wordt gevierd in een one-of-a-kind horloge door een van de mooiste namen luxe horloge. Dit uurwerk is het beeld van de weelde, het eerste gezicht alleen die onmiddellijke afscherming van iemands ogen tegen de schittering. De gehele horloge is ingelegd met diamanten, zwarte diamanten puntjes op de grote Romeinse cijfers. Slechts drie van deze nummers 3, 6 en 9, aanwezig op de wijzerplaat zijn echter, en zij worden verpletterd de juiste plaats te maken voor de ster van het horloge, PSY. De figuur die een derde van de wijzerplaat en staan ​​in voor de 09:00 is een perfecte karikatuur van het muzikale fenomeen zelf. Stelde in zijn handtekening paardrijden dans, mond scrunched als in het midden van het lied, het horloge is een perfecte ode aan zijn roem en het bewijs van zijn fortuin.
Er is nog weinig bekend over de details van dit horloge nog niet, maar het lijkt erop dat 18k wit goud of platina voor de zaak is een gegeven, die de hoeveelheid diamanten er gekenmerkt. Hoe en wanneer PSY kiest om zijn nieuwe horloge weer te geven, het is zonder twijfel de perfecte stuk van bling. Bekijk meer Horloges nep en breitling transocean replica

没有评论:

发表评论