Rolex Daytona horloges

2016年1月22日星期五

Begeerde Charriol Tijd

Charriol horloges bieden een kenmerkende mix van Franse vindingrijkheid en premie Zwitserse makelij vakmanschap. Het merk werd in 1983 opgericht door de Franse ondernemer Philippe Charriol, die uit wilde precisie Zwitserse makelij uurwerken geassembleerd in Genève te creëren, waarin zowel moderne en oude artistieke ontwerpen.
Charriol wilde zijn horloges om meer dan gewoon vertellen tijd. Hij wilde elk uurwerk een boete sieraad ook. Dit werd overgebracht in een van het merk begin collecties, de Celtic Hearts kijken serie, die een gedraaide kabel ontwerp dat geïnspireerd is door de vroege Iron-Age Celtic metalen werk wordt gekenmerkt.
Vervaardigd uit roestvrij staal en titanium de gedraaide CHARRIOL-C44BM173004 kabel is gebruikt door Charriol als een accent op wacht randen, gevallen en armbanden en zelfs als stijlvol horloge bandjes in veel van zijn prestigieuze uurwerk collecties. Het ontwerp is wereldwijd handelsmerk en het kenmerk van het merk Charriol.
Met het internationale succes van zijn horloge collecties, Charriol toegevoegd fijne sieraden, schrijfgerei en leer goed accessoires aan het assortiment. De ondertekening twisted kabel ontwerp wordt gekenmerkt op veel van de producten in de verschillende Charriol collecties.
Je veel van de meest gewilde Charriol horloges voor mannen en vrouwen op luxe retailer De Watchery, waaronder populaire stijlen van Alexandre, Ael, Celtica, Colvmbvs en St. Tropez collecties. Bekijk meer horloges replica en patek philippe calastrava replica

没有评论:

发表评论