Rolex Daytona horloges

2014年12月23日星期二

All Hallows Eve Tijd

Halloween is veruit een van de meest gevierde feestdagen in de hele wereld en op de vierde plaats in populariteit in veel regio's achter Kerstmis, Thanksgiving en Pasen. Meer dan 158 miljoen Amerikanen dit jaar wordt verwacht om deel te nemen in de traditionele Halloween-activiteiten, met inbegrip van het kleden in kostuums, het bijwonen van partijen, het bezoeken van schrik attracties Halloween, trick-or-behandeling in hun wijk of het uitdelen van snoep op hun huizen.
Het vakantiehuis was oorspronkelijk de naam All Hallows Eve en dateert uit de oude Keltische festival van de Samhain, wanneer mensen probeerden boze geesten aan het begin van de winter af te weren door het dragen van kostuums en verlichting vreugdevuren. Men geloofde dat de geesten en spoken bewoonde de aarde op die dag, de eerste november.
Paus Gregorius III in de achtste eeuw verklaarde 1 november Allerheiligen of All Hallows Day. Christendom had gedurende deze tijd door de Keltische landen te verspreiden en de twee feestdagen gemengd. Vandaar dat de avond ervoor werd bekend als "All Holle's Eve" en uiteindelijk Halloween.TECHNOMARINE-112005
Gesneden Jack-o'-Lanterns, waren een van de symbolen van Halloween oorspronkelijk door feestvierders vervoerd naar het kwaad spirts af te weren. In Schotland en Ierland, werden rapen oorspronkelijk gebruikt. Echter, immigranten naar Noord-Amerika gebruikt inheemse pompoenen voor hun Jack-o'-Lanterns in het midden van 1800, die zowel groter en zachter te snijden waren en in uitgestrekte overvloed op hun jaarlijkse herfst-time oogst.
Er is geen betere manier om Halloween te vieren en de herfst seizoen dan met een fel oranje gekleurde uurwerk je op populaire online retailer eWatches.com tijdens vinden hun Tijd om te besparen op Spooktacular Styles promotie deze week plaatsvindt.
Meer dan 200 populaire designer horloges voor mannen en vrouwen uit TechnoMarine, Ted Lapidus, Oxbow, Clyda en Thierry Mugler zijn opgenomen in de promotie.
De TechnoMarine Cruise Night Vision II chronograaf horloge voor mannen vangt de geest van het seizoen in het zwart en oranje tinten. Deze uitstekende, oversized horloge heeft een strapping zwarte ion-plated stalen kast gepresenteerd op een zwarte siliconen band met een oranje siliconen binnenbekleding.
Decoratieve oranje bekleding accenten de kroon en buitenste paneel van de zwarte unidirectionele roterende bezel met oranje gescreend markers. De leesbare zwarte wijzerplaat heeft drie subdials, een automatische datum kalender, oranje gekleurde lichtgevende wijzers en markers.
Functies zijn onder meer de kwaliteit quartz uurwerk binnen voor tijdinstanties nauwkeurigheid en waterdichtheid tot 200 meter of 660 meter. Chronograaf is 45mm in diameter, 14mm dik en wordt geleverd met een verwisselbare witte siliconen band.bekijk meer rolex kopie en Chopard

没有评论:

发表评论