Rolex Daytona horloges

2017年4月18日星期二

12 Beste duikhorloges onder $ 1.000

Het is duidelijk dat deze horloges nodig om goed te functioneren, zijn voorzien van een duurzame make-up, en de betrouwbaarheid te handhaven in de loop van hun leven. Ze zijn ruw en ruig uurwerken die onlangs voor mannen die duiken niet per se op een regelmatige basis in de arena van het modieuze horloges ingevoerd. Nu, na te denken wat je kan over niet-duikers dragen van dergelijke horloges, maar de realiteit blijft hetzelfde; dat bij het zoeken naar een dergelijk uurwerk, is het belangrijk om niet te beknibbelen op de vorm en functie. We zijn niet suggereren je het afsluiten van een tweede hypotheek, maar we willen de versnellingen slijpen voor u met deze lijst van onze favoriete duikhorloges voor minder dan $ 1.000 krijgen. Even kijken. Er is genoeg te leren en te genieten van deze tijd-keepers.

Seiko Heren Prospex Automatisch duikhorloge

Bekend als de “Baby Tuna,” dit Seiko dient als een stevige introductie in de duikhorloge wereld. Het voorzien van een handwiel dat de tijd en een veer als bron van energie die continu wordt gewikkeld tezamen met de beweging van de drager regelt. Het is aan de grotere zijde met een 48mm Diameter 13 mm en kastdikterichting. De beweging Japanse Automatic waardoor nauwkeurig binnen 15 seconden per dag, waarbij de prijs is niet slecht. Het is ook waterbestendig tot 200 meter; een vaste waarde stuk voor elke duikhorloge neofiet.
Citizen Eco-Drive Professional Diver's Watch

Citizen Eco-Drive Professional Diver's Watch

Er gaat niets boven een huwelijk van duurzaamheid en design om de ziel te verwarmen. Citizen Eco-Drive, gevoed door zowel natuurlijke als kunstmatige licht, is zo innovatief als het uniek is. En omdat licht bevoegdheden dit duikhorloge, zult u nooit een batterij nodig. Periode. Het heeft ook een makkelijk te lezen wijzerplaat, draaibare ring, en grote lichtgevende wijzers en markers, ideaal voor wie murkier dagen onder water. De roestvrij stalen kast is 48mm in diameter en biedt onderdak aan een minerale dial venster en Japans quartz uurwerk om alles nauwkeurig en op schema te houden.
Bekijk meer rolex imitatie en Rolex Oyster Perpetual

2017年4月17日星期一

New Saxonia jaarkalender Lange's: SIHH

De beweging kenmerkt het beroemde Sax-O-Mat nullen functie die de beweging stopt wanneer de kroon wordt teruggetrokken en herstelt de secondewijzer op nul gemakkelijk synchronisatie met een referentie tijdsignaal mogelijk. De maanfase is nauwkeurig tot op 1 dag in 122 jaar. Als een jaarlijks kalender, de datum moet slechts één keer per jaar worden aangepast.
Volledige technische informatie wordt onder de foto's, die u kunt vergroten met een klik.
De Saxonia jaarkalender is geprijsd op 27.500 euro in zowel wit goud en roze goud.

Lange jaarkalender
Lange jaarkalender

Technische details
Beweging: Lange vervaardigen kaliber L085.1 SAX-0-MAT, self-wikkeling, gemaakt om de meest veeleisende Lange kwaliteitsnormen en grotendeels ingericht en met de hand geassembleerd; precisie ingesteld vijf standen; driekwart plaat van massief verzilverde geïntegreerde driekwart rotor 21 karaats goud en vliegwiel platina, omkeren en reductiedrijfwerk met vier kogellagers; balans pik met de hand gegraveerd
Bekijk meer horloges replicas en Rolex Daytona II