Rolex Daytona horloges

2017年3月30日星期四

De invoering van de Eerste sporthorloge van H. Moser & Cie., De Pioneer Center Seconds (met prijzen)

H. Moser & Cie. Heeft net haar eerste sporthorloge, de Pioneer centrale sekonde, aangedreven door een in-house beweging in een rood goud en-DLC gecoate titanium onthuld.



De Pioneer Center seconden is alles dat de bestaande horloges van H. Moser & Cie. Niet. Met een grote kast uit contrasterende goud en titanium, Pioneer heeft ook Super-LumiNova op het wiel voor nachtelijke leesbaarheid en een rubberen band. Kortom, het is luxe sportauto horloge. Maar net als alle andere Moser uurwerken, het is uitgerust met een in-house beweging.


De Pioneer is de derde en laatste pijler van H. Moser & line-up Cie. Is, na de vintage-geïnspireerde Venturer en de Endeavour , de oorspronkelijke esthetiek van het merk. Op 42.8mm in diameter en 15 mm dik, het is de grootste horloge van Moser-to-date. Het geval is meestal 18k roodgoud met inserts van diamantachtige koolstof (DLC) bekleed titaan op de flanken en nokken; de kroon is ook titanium.




Drie wijzerplaten worden aangeboden, waarvan twee met de handtekening van het merk, afgestudeerd  fumé eindigen verkrijgbaar in rood goud of donkergrijs. De derde optie wijzerplaat is een eenvoudig verzilverde afwerking. Luminous stippen op te vinden op de flens rond de wijzerplaat, waardoor ze meer discreet tijdens de dag. Bekijk meer rolex imitatie en Rolex Oyster Perpetual