Rolex Daytona horloges

2016年4月21日星期四

Bvlgari Assioma Quartz Women's Watch AA26WGD1G

Geschreven door: Margaret Burns
Met zijn slanke design, 18K geel gouden afwerking en diamant accenten, de Bvlgari Assioma Quartz Women's Watch AA26WGD1G is het summum van elegantie en luxe. Een minimalistische witte wijzerplaat met gouden handen en uur markers, evenals cijfers op 6 en 12, wordt geflankeerd door twee rijen van kleine, fonkelende diamanten. Met een beursgenoteerde zo hoog als $ 27.800 prijs, dit uurwerk is zeker een investering, maar het is ook minder als een eenvoudige horloge en meer een stuk van fijne sieraden, perfect als een geschenk.
Horloge features:
Krasbestendig saffierglas
Case is 18K Yellow Gold
Bezel is gemaakt van 18K Yellow Gold & Diamonds
Armband is 18K Yellow Gold
Hoogglans afwerking bracelet
Kast is vastgeschroefd
Duw in de kroon
26 mm (1,02 inch) ronde kast diameter
Armband lengte is 7 in (17,8 cm)
omvangrijke bracelet
Verborgen vouwsluiting
Waterdicht tot 30 meter (99 voet)
Made in Switzerland

Het enige echte nadeel van de Bvlgari Assioma Quartz Women's Watch AA26WGD1G, is de hoge prijs. Gelukkig voor degenen die niet bereid zijn om te besteden $ 20.000 plus op een horloge, Bvlgari biedt vergelijkbare horloges in hun Assioma lijn bij veel meer redelijke prijzen.Bijvoorbeeld, de Assioma Quartz Steel AA35C6SS horloge heeft dezelfde vorm en eigenschappen, maar met een zilveren gezicht en geen diamanten, slechts $ 5200. Maar wat meisje niet diamanten wil? De Assioma Quartz Staal en Diamanten AA35C6SDS is de beste combinatie van de twee, met de luxe van de diamanten, maar op $ 9700, de betaalbaarheid van het staal. Beide alternatieven zijn nog steeds investeringen, maar zijn toch goedkoper dan de Assioma goud en diamanten stijl.Echter, als geld geen rol speelt, is er geen verslaan van de luxe aangeboden met een uurwerk gemaakt van 18K geel goud en briljant geslepen diamanten. En, hoewel het is genoteerd op $ 27.800 op de Bvlgari website, was ik in staat om het te vinden voor zo laag als $ 16.800 op pacificbaywatch.com.

De Bvlgari Assioma Quartz Women's Watch AA26WGD1G is geenszins een impuls aankoop.Maar iedereen die op zoek naar een mooie en bijzondere verjaardag of jubileum gift voor die speciale vrouw kopen in hun leven (of, wat dat betreft, elke vrouw op zoek naar zichzelf te behandelen) behoeften niet verder kijken voor luxe en schoonheid dan dit prachtige horloge.Hoewel het is een investering, kan de fijne kwaliteit uurwerken Bvlgari is bekend om ook betekenen dat dit stuk wordt een familiestuk, en dit horloge is zeker een waardevolle toevoeging aan de garderobe van iedere vrouw te worden.


Bekijk meer rolex replica en chopard luc replica

2016年4月9日星期六

Panerai Luminor Marina Automatic Certified Herenhorloge // PAM00049

Geschreven door Ben Wright

Voor wie op zoek is naar een eenvoudige en prachtig vormgegeven en toch subtiel luxe horloge, Panerai's Luminor Marina Automatic 40mm Heren Horloge PAM00049 is een perfecte keuze, gemaakt door de legendarische Italiaanse horlogemakers Officine Panerai. Opgericht in 1860 in Florence, Italië, Panerai was de officiële leverancier van de Italiaanse marine. nautische roots Panerai worden vandaag niet verloren gaan, omdat al hun luxe uurwerken zijn geworteld in de maritieme traditie. De Luminor Marina is geen uitzondering als het is waterdicht tot 300m of 1000ft, perfect om te zwemmen, snorkelen of duiken.

De Luminor Marina Automatic PAM00049 verschilt van enkele van de andere Eigentijdse ontwerpen door Panerai in zijn eenvoud. De functies wijzerplaat lichtgevende Arabische cijfers en markers met een vergrote datum op 3 uur en kleine seconde op 9 uur.

Het gebruikte materiaal is gepolijst roestvrij staal, officine Panerai's materiaal bij uitstek als het is zeer goed bestand tegen corrosie en is hypoallergeen, waardoor het de ideale materiaal voor contact met de huid.
Een van de Luminor Marina Variations

Dit model komt ook in een paar verschillende stijlen, sommige met een roestvrij stalen band ,anderen met zwarte wijzerplaten , en een ander met een grotere zaak, 44mm . De Luminor Marina is het resultaat van jaren van Horlogerie excellence en bevat voldoende mogelijkheden tussen individuele modellen die u bent zeker een die past bij uw behoeften.

Bij het toevoeren werd de Italiaanse marine austenitisch roestvast staal gekozen vanwege zijn weerstand tegen extreme omgevingsomstandigheden waarin de commando opereren. Vandaag de Officine Panerai maakt gebruik van de low-carbon variant van deze legering, het verbeteren van de lassen kwaliteiten waar de dikte van 6 mm of minder, die een vlotte en gepolijste look, zonder het gevoel te zwaar.


Bekijk meer horloges replicas en corum bubble dive replica