Rolex Daytona horloges

2016年3月30日星期三

Orient Bambino 3 ER2400LD0


O website Oficial da Orient , geen Japão, utiliza apenas als referencias alfanuméricas nos seus relógios, mas een sua congénere dos EUA não tem qualquer problema em usar als designações que tornaram populares certas coleções. É Assim com os relógio de mergulho Mako , por exemplo, mas o mesmo acontece com muitas outras, de que é exemplo este jurk horloge que pertence já à terceira iteração da coleçãoBambino .

Een coleção Possui um totale bedrag aan de seis Variantes , sendo esta, com Mostrador azul, een Referencia ER2400LD0 ( FER2400LD0nos EUA). Een série 3 doen Bambino adota um desenho mais elegante e intemporal doen que een Primeira versão, retomando een utilização de indices nas posições horárias da série inaugurele e afastando-se dos numerais romanos usados ​​na segunda série - que, de resto, se mantêm ambas em catálogo.

O preço de referencia para qualquer variante de Todas als três séries Bambino é de 260 dólares, o que significa pouco mais de € 200 na Europa.

O Orient Bambino 3 ER2400LD0 que vos trago hoje usa uma caixa em Aco de 40,5 mm de DIAMETRO e 11,8 de espessura com fundo roscado. Een execução inclui Mostrador de vidro minerale e Resistência à Água de apenas 3 Atmosferas (ou seja, na Pratica, nenhuma!).

O relógio é baseado num movimento Mecánico automático Orient 48.743, com Três ponteiros e data. É um dos "werkpaarden" da Marca ea sua relativa rusticidade (funciona een 21.600 a / h) é compensada pela elevada fiabilidade.

É mais um modelo que prova que é possivel termos geen Pulso "muito relógio por pouco dinheiro" e nem Sequer é preciso abdicarmos de um Movimento automático.


Bekijk meer imitatie rolex en alain silberstein krono bauhaus replica

2016年3月11日星期五

De invoering van de White Gold LUC Lunar Big Date van Chopard

Door Gordon Henderson


Chopard LUC Lunar Big Date

Oorspronkelijk gelanceerd in 2009, de Chopard LUC Lunar Big Date horloge gehuisvest de LUC 96,20-L, met een maanfase nauwkeurigheid van 122 jaar!Komende uit een mechanisch stuk, gemaakt in-house door Chopard, dit is een groot probleem, want als het horloge nooit stopt, hoeft u niet naar de maanfase in je leven aan te passen. Nu, Chopard neemt dat dezelfde beweging en introduceert het horloge in een 18-karaats wit goud versie met een bijgewerkte ontwerp esthetiek.


Calibre LUC 96,20

Voordat ik ingaan op de details van dit horloge, moet ik beginnen met te zeggen dat ik heb een persoonlijke voorkeur voor de maan complicaties. Als zodanig, als er enkele redactionele sensatiezucht wees niet verbaasd. De wijzerplaat op dit horloge is absoluut mooi en is voorzien van een zen-achtige eenvoud als het gaat om de leesbaarheid. Aanbevolen onder de 0:00 is de Big Data, om 7.00 ligt de maan complicatie en bij de 5:00 is de kleine seconden 'de hand. De cijfers worden gepresenteerd in Romeinse cijfers en worden omringd door een hoofdstuk ring.Afwerking onder andere een welluidende zonnestraal wijzerplaat, een satijnen geborstelde geval band en Dauphine handen.

Terug naar mijn liefde van de maanstand functionaliteit. Bij het dragen van een mechanische uurwerk er een fysieke verbinding tussen de drager en het tijdsverloop.Als het lichaam in beweging is, neemt ook het horloge, beiden hebben elkaar nodig om goed te functioneren. Mijn horloge vertelt me ​​als Game of Thrones is ongeveer te beginnen en ik hou het aangedreven en hardlopen. Waardoor een symbiotische relatie gehandhaafd. Bij het toevoegen van een maan complicatie de relatie wordt meegenomen naar een optreden hoger niveau en een verbinding tussen tijd en ruimte wordt gestart. Chopard heeft echt omarmd dat de relatie en de details van de maan een deel van de Big Data-show is. Alle fasen van de maancyclus worden weergegeven voor zowel het noordelijk en zuidelijk halfrond. Bovendien, het noordelijk halfrond wordt de Grote Beer, terwijl het zuiden is voorzien van de Southern Cross. De Lunar Big Data is COSC gecertificeerd en twee gestapelde coaxiale vaten geven het horloge 65 uur gangreserve. Dit alles goedheid is gehuisvest in een bescheiden 42mm zaak en zal de detailhandel voor $ 31.730.


Bekijk meer horloges replicas en breitling montbrillant replica