Rolex Daytona horloges

2016年2月2日星期二

Zodiac Seawolf Diver Caliber 72b

Voor zover Diver horloges betreft, weinigen zijn zo iconisch, betrouwbaar en redelijk als de dierenriem Seawolf. Zodra een ongelooflijk innovatieve en hoog aangeschreven merk, ze willen vele anderen hard geraakt keer zo kwarts het midden markt gedood voor uurwerken. Het bedrijf in andere handen een paar keer en is momenteel in handen van Fossil. Hoewel gepositioneerd als iets van een luxe arm van Fossil horloges hebben ze een aantal van de Zwitserse elegantie, schone ontwerpen, en het vakmanschap dat ze ooit bekend waren verloren.

Ik heb een haat / liefde verhouding met de beweging in deze stukken. Deze bewegingen zijn het product van een gezamenlijke ontwikkeling tussen Girard Perregaux, Eberhard en Doxa onder anderen (zoals ik al eerder zei, een eens innovatief en zeer gewaardeerde merk.) Het maakt niet uit in welke toestand ik deze in, een reis door het schoner en ze hebben een geweldige glans en afwerking die je niet kan helpen, maar worden gefascineerd door. Ze zijn ook ongelooflijk robuust, dat is een van de redenen waarom ze beroemd als de keuze van het horloge voor Navy SEALs werd (zoals de legende gaat.)

Aan de kant haat deze beweging heeft een paar eigenaardigheden die het ongelooflijk frustrerend om mee te werken kan maken. Het heeft iets genaamd een offset kanon rondsel. Het kanon rondsel is het stuk dat de beweging overbrengt uit de onderstaande wielen versnellingen rijden top en dus de handen. Terwijl er andere bewegingen die kanon vlerken weinig hebben gecompenseerd moet het aantal problemen die ik gezien heb met deze. Aangezien dit een tweedelige mechanisme meest voorkomende probleem is een totaal verlies van wrijving tussen de componenten. Dit leidt tot het ongelooflijk vervelend probleem dat het mechanisme werkt perfect, maar de minuut en uur handen wont voorhand. Vanwege dit, deze horloges vereisen een extra stap van het monteren van een minuut de hand voordat u de knop alleen maar om ervoor te zorgen dat het ding vooruitgang. Een ander nadeel is dat dit deel niet meer wordt gemaakt, waardoor het van cruciaal belang dat elke aanpassing is ongelooflijk goed gedaan. Niet om te zeggen dat elke aanpassing met enig deel ooit wordt gedaan zonder delicatesse, maar het extra druk is enigszins vervelend. Het heeft ook een zaak die verdomde bijna onmogelijk om open te krijgen.

Eenmaal samen hoewel dit stuk is groot en heeft een paar functies die het onderscheiden van andere soortgelijke horloges. Ten eerste dit horloge heeft een hack-functie, wat betekent dat wanneer u trek de kroon op het moment dat de tweede hand stopt voor nauwkeurige tijd instellen. Ten tweede is het uitgerust met een quickset datum functie waardoor de datum wiel te draaien door simpelweg indrukken van de kroon. Hoewel dit zorgt ervoor dat de kroon te steken een beetje meer dan normaal, ik heb liever dat aan de kronkelende en kronkelende en kronkelende soms nodig om de datum te synchroniseren.

De lichtblauwe bezel op de witte wijzerplaat is een geweldige uitstraling en een fantastische voorstelling van de schone ontwerpen van old-school Zodiacs, net als hun eigen handen.Anders dan de paar vlekken op de wijzerplaat, het is in grote vorm. Alle afgewerkt, dit is een uniek en prachtig gemaakt horloge vintage duiker.


Bekijk meer replicas horloges en chopard happy spirit replica