Rolex Daytona horloges

2013年7月10日星期三

Voor degenen die horloges weten wat Tourbillon gehoord van de term.

In feite is de tourbillon is een zeer complexe structuur van de naam, het is een prachtig werk van de telling proces. Dit kan de invloed van de zwaartekracht op de vormgeving van mechanische beweging in de wereld zijn slechts een paar fabrikanten om de hoogwaardige technologie beheersen om de productie te elimineren, moeten technici het fijne zorgproces beheersen.
Natriumgehalte in de kleine ruimte tientallen delen, deze delen van het gewicht van zelfs minder dan een gram. In 2003 ontwikkelde de eerste generatie van Seagull Horloge Tourbillon: verandering beweging in de vorm van direct-drive aandrijving, variabele snelheid rotatie in het hele echappement apparaat als excentriek handwiel, het gebruik van de draagconstructie in het kader van de excentrieke roterende tourbillon.
De markt is wijdverspreide bezorgdheid. Seagull heeft een stijl allemaal hun eigen nadat de groep werd ontwikkeld in de internationale arena zijn zeer zeldzame dubbele tourbillon horloge: zowel excentrische (ook wel bekend als buitengewone as, dat is het centrum van de balans wiel en tourbillon structuur centrum is niet dezelfde as), coaxiale (dwz, het centrum van de balans wiel en de structuur van het centrum van de tourbillon op dezelfde as) van twee verschillende structuren van de tourbillon, de reistijd nauwkeurigheid en esthetiek technologie om een ​​nieuwe sprong in de technologie te bereiken en de wereld enkele mechanische klokken van de industrie grote horloges schouder aan schouder, op de high-end complexe mechanische horloges markt kansen te grijpen, te beginnen met de internationale grens, concurreren tegen wereldberoemde merken.
see more kopie rolex and Omega horloges